måndag 21 oktober 2013

Vilka Fantastiska hundar!

Bättre sent än aldrig, här kommer lite uppdataringar från sommaren! Håller även på att uppdatea under kull 1.

Stort grattis till vår fina Happy, Lantlyckans Skogsrå och Malin som har haft en otrolig tävlingssommar! 3 Cert, 2 BIM och Svenskt Utställningschampion, uppflytning till lägreklass spår samt 1:a pris i lydnadsklass ett och två! För att avsluta säsongen med jakt debut i WT med fina poäng. Happy är nu också ögonlyst ua, så det är med glädje vi kan konstatera att denna trevliga tjej har alla förutsättningar att bli mamma i framtiden!

Stort grattis även till Bajazz, Lantlyckans Irrbloss och Ann-Sissel för fin debut i klass tre med klassvinst och ett andra pris! Snart är ni i eliten:)

För övrigt återstår nu bara en hund att röntga i kullen och resultatet har varit glädjande, av åtta röntgade har samtliga fria armbågar och höfter!

Vi har haft äran att ha besök av några hundar och valpköpare denna sommaren, vilket alltid är lika mysigt. Vi är även så tacksamma för alla mail och fina bilder som gör att vi kan följa valparna även om ni bor lång här ifrån. Ni gör ett fantastiskt jobb med era hundar!

Se (u) ch  Lantlyckans Skogsrå
 
Lantlyckans Irrbloss

Inga kommentarer: