måndag 2 juli 2012

Kennelträffen 2012!

Det har varit en fantastisk helg med mycket träning, trevligt umgänge och en massa hund! Det var otroligt roligt att träffa dryga hälften av alla valpar igen med sina mattar och hussar. Vi har så fina valpköpare och de har verkligen lyckats att göra det allra bästa av sina hundar! Vår förhoppning på kullen var mjuka samarbetsvilliga tollare med lagom mycket temperament, vilket jag tycker att alla unghundarna visade prov på. Visst är det fart och fläkt men alla hade fint fokus i arbete och stabilt arbetstryck. Tack till alla som var med och gjorde denna helg till något mycket trevligt! Extra stort tack till underbara Linda & Sven med töser för all hjälp, verkligen ovärderligt!

På söndagen var det dags för säkk:s årliga utställning och vilken dag det blev! Fina framgångar för Barca med barn och släkt, inte minst stilige brorsan Real som äntligen fick sitt så välförtjänta Cert och toppade det hela med att ta hem BIR:et! STORT GRATTIS LINDA!

Lantlyckans Skogsrå "Happy" fick excellent, Lantlyckans Kyrkogrim "Zorro" fick very good, båda med fin kritik!
Barca blev 3:e bästa tik i ökl. med CK!
Barcas dotter Celtic från Honey Creek´s fick excellent!


Nedan lite blandade bilder från valpköparna, min kamera glömdes kvar hemma!? Mycket klantigt.För mer bilder gå in på Mezzis och Happys bloggar, tack tjejer för att ni fotade så flitigt!!!





Inga kommentarer: